خیاطی لباس شب و عروس

💢 خیاطی لباس شب و عروس 💢
رشته خیاطی لباس شب و عروس یکی از رشته های شاخه کاردانش هست که در زیرگروه خیاطی قرار داره. هنر جویان برای این که به این رشته وارد بشن ابتدا باید مطالبی در ارتباط با دوخت پیراهن مردانه و پوشاک بچه گانه و ترسیم الگو و دوخت مدلهای دامن و بلوز و لباس و پولک دوزی و منجوق دوزی و اشک دوزی و گندمی دوزی و پیله دوزی و کمند دوزی و شماره دوزی با منجوق و مرصع دوزی و دوخت انواع لباس زنانه و بلوز و دامن و کت و پالتو و شنل به عنوان پیش نیاز و مهارت در دوخت لباس های نامزدی و شب و لباس عروس به آنها ارائه و آموزش داده بشه و اگه ساعت مهارت هر درس هنرجویان 900 ساعت باشه معادل 4سال و اگه 1200 ساعت باشه معادل 6 سال تجربه برای آنها محسوب میشه.
رشته خیاطی لباس شب و عروس
هنرجویان بعد از گذروندن دوره نازک دوزی وارد دوره های تخصصی آموزش لباس عروس میشن که دروس و الگوهای سخت تر و پیچیده تری داره. در این دوره به هنرجویان آموزش هایی مثل آموزش انواع لباس عروس، آشنایی با دامن عروس، آموزش دوخت شنل با کلاه، آموزش انواع دستکش عروس، آموزش جدیدترین مدلهای لباس عروس، آموزش تاب عروس، آموزش از روی ژورنال داده میشه. وقتی که هنرجوها این دوره رو پشت سر میذارن میتونن تمامی مدل های لباس در ژورنال های ایرانی و حتی ژورنال های اروپایی و عربی رو الگوسازی کنن و بدوزن.
آینده شغلی رشته خیاطی لباس شب و عروس چطوره؟
بازار کار این رشته خیلی خوبه. چون حتی اگه فارغالتحصیلان این رشته نتونن در سازمانها و مراکز خصوصی و دولتی کار بگیرن، میتونن با سرمایهای کم برای خودشون کار کنن و یا کارگاههای تولیدی کوچک راه بندازن و به این روش کسب درآمد کنن. فارغ التحصیلان بعد از گرفتن مدرک دیپلم خیاطی می تونن در زمینه هایی که در طرح زیر آوردیم فعالیت کنن.
شرایط ادامه تحصیل رشته خیاطی لباس شب و عروس
شرایط ادامه تحصیل در رشته خیاطی لباس شب و عروس چطوره؟
دانش آموزان سال سوم با قبولی تا پایان شهریور و پاس کردن همه ی واحدهاشون و مطالعه کتب و دروس این رشته می تونن در دوره کاردانی دانشگاه های آزاد و یا دولتی ادامه تحصیل بدن و بعد از تموم شدن دوره کاردانی، می تونن در مقاطع بالاتر کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های طراحی پارچه و لباس و گرایشهای مختلف آن ادامه تحصیل بدن.
دیدگاهتان را بنویسید