عکاسی دیجیتال

یکی از هیجان انگیزترین کارهایی که میشه انجام داد اینه که بتونی لحظه های خوب و خوش زندگی رو ثبت کنی و بعدها به عنوان خاطره ازش یاد کنی. برای این کار به یه دوربین عکاسی نیاز داری که بتونی باهاش عکس بگیری. اما همین عکاسی ساده هم یه هنر حساب میشه که بایستی اصولش رو یاد بگیری.
توی رشته عکاسی یاد میگیری که چجوری نور و رنگها رو ترکیب بندی کنی و به کار ببری تا یه عکس خاص و تک ازش در بیاری. همینطور در مورد رنگ شناسی و هنرهای تجسمی اطلاعاتی داده میشه تا بتونی با دید آشکاری، یه سوژه رو انتخاب کنی و مراحل عکاسی رو انجام بدی.
البته در مورد ویرایش تصاویر با نرم افزارهای ویژه و نحوه کار با فتوشاپ هم بحث میشه. توی این رشته علاوه بر این آموزشها، توی فضاز باز هم اصولی بهت یاد داده میشه تا بتونی یه عکس حرفه ای داشته باشی و لحظه ها رو شکار کنی.
برای ورود به رشته عکاسی چه ویژگی هایی لازم داری؟
برای اینکه وارد هر رشته ای بشی، یه سری ویژگی های لازمه که داشته باشی مثل علاقمند و مشتاق بودن به رشته مورد نظرت. پس باید دقت کنی تا بفهمی چقدر به عکاسی کردن و یادگیری اصول و روشهای اون علاقه داری و میتونی با لذت انجامش بدی! در کنار اینها هم ببین که برای این رشته استعداد کافی رو داری و انگیزه ات در چه حدی است؟ یعنی طوری هست که بتونی به عنوان شغل توی آینده ات بهش نگاه کنی؟ بایستی جواب این سوالها رو با خودت حل کنی. یادت هم باشه که صبر و حوصلت زیاد باشه و تمرکز هم داشته باشی. چون برای رشته عکاسی صبور بودن اولویته و متمرکز شدن فکر روی نحوه ترکیب بندی رنگها و نور مهمه. به این نکته هم توجه داشته باش که خیلی از خانواده ها در مورد این رشته اطلاعات کافی ندارن و نمیتونن به عنوان یه رشته قبولش کنن و ممکنه باهات ساز مخالف بزنن. پس لازمه که براشون در مورد این رشته و آینده اش توضیح بدی و قانعشون کنی. 😉:+1: آینده تحصیلی رشته عکاسی و عکاسی دیجیتال چیه؟
هنرجو بعد از هنرستان و کسب دیپلم حرفه ای، اگه علاقه داشته باشه میتونه ادامه تحصیل بده و وارد دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی بشه و تا مدرک ارشد و دکتری ادامه تحصیل بده پس از لحاظ تحصیلی، آینده خوبی داره و میتونی به آینده علمیت خوشبین باشی.
آینده شغلی و بازار کار رشته عکاسی چجوریه؟
کار کردن توی نهادهایی که عهده دار تبلیغات و ارتباط جمعی هستن.
کار کردن توی مراکز علمی و هنری و صنعتی.
کار کردن توی کارگاهها و آتلیه های خصوصی.
کار کردن توی شرکتهای فیلمسازی مراکز تصویربرداری.
کار کردن توی لابراتورهای چاپ عکس و ..
دیدگاهتان را بنویسید